moje svatba v Rime

italiano english Moje svatba v Římě - Facebook Moje svatba v Římě - Linkedin Moje svatba v Římě - Instagram



Proč svatbu v Itálii?

Proč svatbu v Itálii?

Itálie je nejkrásnějším místem na zemi. Bylo toho o ní napsáno a řečeno víc než dost, ale dnes bych chtěla mluvit z pozice cizinky, která přišla ze Severní Evropy a byla adoptována Římanem. Chtěla bych mluvit o tom, proč by si měli snoubenci vybrat právě Itálii pro jejich svatební den.

Itálie se mi zaryla pod kůži již v prvopočátku, změnila můj život v rozmanitou explozi barev, právě tak jako když maluji své obrazy.

Představme si plátno, na které začínáme malovat světlými odstíny, během jeho realizace začíná nabírat barvu a v závěru se změní v nádhernou barevnou duhou bez konce. Tohle je pro mě Itálie a právě o tyto pocity a dojmy bych se chtěla podělit se všemi mými nevěstami.


Podnebí v Itálii

Slunce a teplé podnebí je jedním z hlavních důvodů, proč páry z celého světa láká mít svatbu v Itálii.

Velmi mírné počasí po většinu roku umožňuje slavit svatební den na střešních terasách při pohledu na města oplývajících uměním a historickými památkami , které jsou obdivovány po staletí, a které mohou být součástí i vašeho svatebního dne.

Můžete se rozhodnout pro parky nebo malebné zahrady historických paláců či hradu, které i během zimních měsíců mohou být tím pravým místem pro Vaši svatbu.

I v zimě se můžete obléci do šatů s krátkým rukávem a nosit otevřené boty, jako jedna má americká nevěsta, která si v únoru obula krásné letní střevíčky.

Italové samozřejmě byli zahaleni v šálách a kabátech a s údivem se dívali na odvážnou nevěstu.


Italská kuchyně

Když mluvíme o italské kuchyni, mluvíme o něčem, co nemá ve světě obdoby co se chutí i vůní týče.

Místní kultura je rozmanitá v každém regionu, které navštívíte díky nápaditému spojení chutí a netradičními inovacemi našich šéfkuchařů.

Italská kuchyně je jedním ze základních lákadlem pro turisty, kteří hledají tradiční pokrmy a lahodné pomazlení pro své chuťové buňky, hledají zážitek, co se vryje do paměti všech svatebních páru.

Italská jídla mají tělo i duši, jsou připravena místními šéfkuchaři, kteří hledají vždy tu nejlepší alternativu, ti, kteří nikdy nezklamou naše očekávání.

Jestliže italská kuchyně je známá po celém světě, co teprve italské víno? To patří k nejvyhledávanějším vínům na světě a je zárukou vysoké kvality.

Vinice, které se rozkládají od severu na jih a od východu na západ, nám vypraví o tradicích, bohatství a duších lidí, kteří tento vzácný nektar zpracovývají.


Italské umění a historie

Myslím si, že na celém světě neexistuje jiný národ, který se může pyšnit takovou historii, jako Itálie.

Na každém rohu se setkáváme s tisíciletou historii, stačí se jen ponořit do Říma, Florencie nebo Benátek. Tato města překypují uměním , ale krásy země je ukryté také v průzračných jezerech, v majestátných horách, v moři a celé okolní krajině, například Toskánsko a Umbrie, kde můžeme obdivovat přímo krajinu snů.

Každé z těchto míst je plné starých vil, historických paláců, klášterů, hradů a zámků. Všechny vypraví tajemné příběhy o své minulosti a nadchnou každého, kdo se přiblíží. Zvláštní emoce pak prožívají novomanželé.

Jak říkal Oscar Wilde: "Tajemství života je nikdy nemít nevhodné emoce." Historie Itálie je velmi bohatá, narodili se zde mnozí velcí umělci jako Vivaldi, Puccini, Paganini ale i Michelangelo, Tiziano e Caravaggio.

Když pozoruji mé nevěsty , jak v jejich svatební den oplývají emocemi, obklopené touto neskutečnou krásou, i já sama s nimi prožívám už po sté ty stejné vibrace, jako v den mé svatby.

Mít svatbu v Itálii znamená zažít malé vnitřní znovuzrození. Je to vzpomínku na to, co se nikdy nezažilo, na záhadu svázanou nostalgickou cestou lidské duše.


Italský národ a umělecké profese

Italský národ a umělecké profese

Italové jsou velmi laskaví , usměvaví a přívětiví, v den Vašeho sňatku Vám budou všichni přát mnoho štěstí.

Lidé, které potkáte během Vašeho svatebního dne, budou jeho součástí i jen na pár sekund, budou Vám dělat spoustu fotografii a budou chtít na památku foto s vámi.

Novomanželé zůstávají stát okouzleni tímto milým chováním, jelikož v jiných zemích to nebývá zvykem.

To hezké na emocích je, že jsou dostupné všem.

To co dělá Itálii tím pravým místem pro Vaši svatbu je také dáno odborníky, kteří se budou podílet na přípravě vašeho dne.

Dovednost italských návrhářů známých po celém světě, kteří používají kvalitní materiály téměř výhradně vyrobeny a zhotoveny se značkou Made in Italy je jistota, že Vaše šaty budou nepochybně fascinující.

Fotografové, hudebníci, květinový návrháři, wedding planners, kadeřníci a estetisti jsou lidé, kteří vynaloží veškeré úsilí, aby se Váš den stal nezapomenutelným.

Itálie je plná zkušených profesionálů, kteří představují to nejlepší, co nabízí světový trh. Na Vaši svatbu v Itálii budete vzpomínat celý svůj život.