moje svatba v Rime

italiano english Moje svatba v Římě - Facebook Moje svatba v Římě - Linkedin Moje svatba v Římě - Instagram



Téma svatby 2017-2018 Nevěsta - Příroda

Téma svatby 2017-2018 Nevěsta - Příroda

Zorganizovat vlastní svatbu neví vůbec jednoduché, právě proto mnoho párů hledá informace a nápady na internetu. Četná fóra a blogy nabízí své zkušenosti, rady a zajímavé nápady, jak připravit svatební den. Stále více párů se obrací na svatebního organizátora - wedding planner, který díky svým zkušenostem a profesionalitě může poradit se vším, co se týče svatební organizace a doporučit vhodné téma svatby, tak aby vše ladilo a Vaše svatba byla jedinečná.

Jakmile se rozhodnete, jaký styl bude mít Vaše svatba, ve kterém ročním období se bude konat, je třeba najít to správné místo na svatební hostinu.

Mezi nejoblíbenější svatební témata patří Vintage nebo Bohemien, pro ty odvážnější může být tématem konkrétní historická epocha.

Chcete, aby naše svatba byla výjimečná?

Tento rok si stále více párů vybírá svatbu v přírodě, v lese, pod širým nebem, kde se klade důraz na malebné životní prostředí.

Co potřebuje znát nevěsta, která chce mít green - ecologickou svatbu?


To správné místo

To správné místoMoře, hory nebo venkov, pro budoucí manžele je důležité, aby se vše konalo v přírodě na čerstvém vzduchu.

Svatba na pláži je určena pro páry, kteří milují moře, kteří mají chuť přijít k oltáři bosí, kteří rádi zanechají své stopy v písku a společně se svými hosty se budou těšit z šumění vln.

Jestli milujete louky a lesy, správnou volnou pro Vás bude ovocný sadu, v olivový háj nebo sluncem prozářená vinice.

V případě, že nemáte velký počet hostů, volba může padnout i na vlastní dům. Vyberte si svatební den v rodinném kruhu v domácím prostředí a s pohádkovou atmosférou.

Bez ohledu na Váš na výběr, naše svatební agentura Moje svatba v Římě Vám poradí, jak Vaše vysněné místo vybavit, jak vše sladit a doladit do dokonalé harmonie.

Itálie je známá svým slunečným počasím, ale i zde prší a nikdo nechce , aby se jeho svatební den změnil v jednu louži, proto musí být vždy připravený i alternativní plán pod střechou, v místech kde není možnost obřadu a hostiny uvnitř.

Touto alternativou jsou stany, které se mohou pronajmout a použít v případě nepříznivého počasí.

V blízkosti Říma jsou hory, moře, vesnické usedlosti, jezera, mnoho dalších kouzelných míst, kde se Vaše tematická svatba může konat.

Naše agentura Moje svatba v Římě uskuteční svatbu Vašich snů, kdekoliv si budete přát. Spolupracujeme s mnoha jinými agenturami, které jsou v souladu s ochranou přírody a životního prostředí.


Výběr svatební hostiny

Výběr svatební hostinyNaše Nevěsta – Příroda se přizpůsobí Vaším chutím a přizpůsobí tomu Vaše svatební menu. Oblíbené jsou pokrmy připravené místními kuchaři z čerstvých surovin, domácími produktů, často vegetariánské a veganské kuchyně.

V Itálii volíme jako první jídlo těstoviny, oceněné a známé po celém světě, nejlépe, když jsou ručně dělané, smíchané s domácí zeleninou a bylinkovým kořením.

Hlavním jídlem může být maso nebo ryby, s návazností na oblasti, kde se bude hostina konat. Hory nebo moře, pro vegetariány a vegany je to zelenina, obiloviny a luštěniny připravené na spoustu různých způsobů.

Dezert je určitě nejchutnější část celé oslavy, je možno si vybrat podle chuti snoubenců.

Důležitou volbou je i výběr vína, hlavně spumante, který nesmí na žádné svatbě v Itálii chybět. I zde se volí především místní vinařství a ekologická vína, jejichž kvality je známá po celém světě.

To vše není jen módní trend, ale především životní styl, kterým se řídí mnoho párů, kteří nezapomenou ani během svatebního dne, že mají radí přírodu a hlavně ji respektují.

Naše agentura Moje svatba v Říme Vám ráda pomůže při výběru kompletního sestavení menu.


Svatební šaty

Svatební šatyPro každou nevěstu jsou svatební šaty jedním z nejdůležitějších aspektů celé svatby, jak najit ale ty správné?

Často trávíme celé hodiny, dny, týdny a měsíce ve svatebních salónech, ale nenacházíme nic, co by se nám líbilo, v čem bychom se cítily jako princezny. Najednou si vzpomeneme na staré fotografie našich maminek nebo dokonce i babiček a máme před očima šaty snů. Stačí udělat jen nějaké malé úpravy, přidělat nebo oddělat závoj, připnout novou sponu a jsou na světě šaty pro naši Nevěstu - Přírodu. Určitě ušetříte a životní prostředí Vám poděkuje.

Můžete využít i mnoha půjčoven, které funguji velmi dobře v zahraničí, i zde v Itálii a v Římě začínají mít své místo na trhu. Půjčovny jsou určeny pro nevěsty, ženichy i pro hosty.


Ecosolidární dárky pro svatebčany

Ecosolidární dárky pro svatebčanyVolba svatebních darů pro hosty je v tom samém stylu, jako celá svatba.

Můžete nabídnout Vašim hostům dárky z místních produktů, vyrobené třeba přímo nevěstou za pomoci maminek a kamarádek. Produkty z místních farem jsou vždy velmi vítané, jako třeba domácí marmelády, med z akátu, olivový olej ochucený různými bylinkami, nebo malé lahvičky domácích vín.

Jako alternativu pro naši Nevěstu – přírodu mohou být dárky v podobě malých květin levandule, bonsaie nebo nepíchavého kaktusu.

Mnoho párů se rozhodne pro malé solidární dárky, kde výdělek firem jde přímo na charitativní a neziskové organizace, které přispívají do nemocnic, postiženým dětem nebo sirotkům. V takovém případě věnujte pozornost a informuj se předem, jaké procento z ceny je určeno přímo konkrétní organizaci.

Green – ecologická svatba je levnější a naše planeta nám bude velmi vděčná.

Agentura Moje svatba v Římě je velmi citlivá na tohle téma a nabízí exklusivní organizaci svateb, vždy v souladu se sny klientů a jejich vkusem.