moje svatba v Rime

italiano english Moje svatba v Římě - Facebook Moje svatba v Římě - Linkedin Moje svatba v Římě - Instagram



Zásnuby v Římě

Zásnuby v ŘíměHledáte nějaké originální místo, kde požádat o ruku Váš protějšek? Pokud si vyberete Řím pro tento kouzelný okamžik, budete mít nezapomenutelné vzpomínky na celý život!

Řím je jedno z nejromantičtějších měst na světě, které nabízí úchvatné výhledy, kde můžete chodit ruku v ruce po slavných ulicích centra, vychutnat si ukradený polibek při západu slunce v parku lemovaným stromy a zároveň se můžete ponořit do nejstarších míst v historii. Foro Romano, Koloseum, Pomník padlých hrdinů na Capitolu se stanou romantickou kulisou vaší žádosti o ruku.

Pokud chcete svoji nastávající ženu překvapit, můžete jí darovat diamantový prsten zakoupený Tiffany na Via del Babuino, v obchodech Bulgari a Cartier ve Via dei Condotti nebo v jednom z mnoha cenných butiků, které najdete v centru Říma ..., jak řekla Marilyn Monroe: "diamanty jsou nejlepší kamarádkou ženy"!

Jestli si vyberete Řím pro vaše zásnuby, bylo by fantastické vybrat si Věčné město také na oslavu vaší svatby, s cirkevím nebo civilním obřadem podle vaší víry a chuti, si můžete znovu potvrdit sliby lásky, které jste si vyměnili během vašich zásnub.


Pět míst které doporučujeme

Pomerančová zahrada

Pomerančová zahradaPředstavte si romantickou procházku, ruku v ruce v koutě ráje, daleko od zmatku a šílenství, které obklopuje město, ve stínu stromů, které Vás uchrání před sluncem a deštěm, s nádhernou terasou, jenž nabízí úchvatný výhled na velkou část hlavního města, od Tibery po chrám Forum Boarium, od vrcholu Gianicolo po kopuli baziliky svatého Petra ve Vatikánu ... tohle všechno nabízí Pomerančová zahrada na vrcholu Aventina, jednoho z nejkrásnějších parků v Římě!

Na tomto pohádkovém místě, které si také vybrali mnozí režiséři pro nejkrásnější scény některých slavných filmů, jako je například La Grande Bellezza od Paola Sorrentina, můžete požádat svoji nastávající ženu o ruku. Můžete k tomu přidat další překvapení ... vzrušující pohled na kopuli San Pietro skrz klíčovou dírku dveří antické vily na Piazza dei Cavalieri di Malta, která se nachází přávě kousek od Pomerančové zahrady.

Po nabídce k sňatku si můžete vybrat některé z mnoha kouzelných míst, kde oslavíte nejkrásnější den vašeho života ... zvolit si Řím pro svatbu znamená znovu obnovit vaší lásku "navždy" ve Věčném Městě!


Park Pincio

Park Pincio se nachází za Vilou Borghese a Muro Torto a rozkládá se až k Vile Medici. Park je velmi oblíbený jak Římany, tak mnoha turisty, kteří milují procházet se na tomto fascinujícím místě. Během procházky po Pincio si můžete užít krásy, které vám tento park nabízí.

Uličky jsou lemované stromy, fontánami, sochami a památkami historického významu, jako je Mojžíšova kašna, Casina Valadier nebo terasa na Piazzale Napoleone I. To vše vás hluboce naplní a vyvolá velké emoce.

Z výhledu na náměstí Piazza del Popolo s obeliskem Flaminio a kostelem umělců si můžete vychutnat neskutečně krasný Řím a právě na tomto romantickém místě můžete udělat své milované návrh: "Vezmeš si mě?"


Fontána di Trevi

Fontána di TreviKdo by nikdy neslyšel mluvit o slavné fontáně di Trevi ... jedné z nejznámějších památek na světě a nesporném symbolu krásy Věčného Města? Místo světoznámých filmů, jako je „La dolce vita“ od Federica Fellini a jeho slavné scéně od Anity Ekbergové a Marcello Mastroianni ve fontáně, nebo film "Totò truffa '62" se scénou s organizovaným podvodem prodeje fontány di Trevi turistům.

Tato kulisa bude ideálním místem pro romantické zásnuby, kdy budete obklopení množstvím turistů, kteří vám budou tleskat a přát mnoho štěstí.

Nezapomeňte hodit do fontány minci! Legenda říká, že každý, kdo hodí minci do fontány Trevi, se jistě vrátí do Říma, ale buďte opatrní, abyste to udělali správně ... musíte se otočit zády k fontáně a otočit mincí pravou rukou tak, že ji přehodíte přes levé rameno.

Tím zajistíte, že se brzy vrátíte do svého milovaného Říma, snad i na oslavu vaší svatby!


Trinità dei Monti

Trinità dei Monti - Piazza Di SpagnaTrinità dei Monti nabízí svým návštěvníkům nepopsatelné emoce. Z vrcholu schodiště si můžete vychutnat nádherný výhled na Piazza di Spagna s fontánou Barcaccia od Berniniho, na Sallustianký obelisk, na Via dei Condotti, až po Památník padlých hrdinů.

Tento panoramatický výhled je jedním z nejkrásnějších ve městě, hlavně večer nebo během vánočních svátků, kdy se na Via dei Condotti a Piazza di Spagna rozsvítí tisíc světel obchodů.

Požádat o ruku Váš protějšek na této panoramatické terase, vám poskytne velmi silné emocionální zážitky, které si budete pamatovat po celý život!

K oslavě zásnub si nenechte ujít příležitost romantické projížďky v typickém římském kočáru taženým koňmy ... najdete ho přímo na Piazza di Spagna, připravený potěšit vás prohlídkou města, ponořeného do umění, historie a kultury starověkého Říma.


Castel S. Angelo

Chcete darovat vaší ženě takové emoce aby se cítila jako královna hradu? Pak si určitě nesmíte nechat ujít Hrad S. Angelo, který se nachází kousek od baziliky San Pietro.

Postaven ve druhém století, s téměř dvěma tisíci lety historie je tato pevnost velmi zachována, můžete navštívit věznice, papežské místnosti s renesančními freskami, sbírkou zbraní a mnohem více, dojdete až do nejvyššího patra, kde je velká terasa.

Z této pozice budete mít fantastický výhled na město, Vatikán, řeku Tiberu a Ponte S. Angelo, vždy plný turistů.

Žádost o ruku na terase Castel S. Angelo bude jistě originální a romantická a vaše krásná královna bude moci odpovědět jen "ano" svému králi!

Líbí se vám naše představa o zásnubách v Římě?


Naše agentura Moje svatba v Římě vám pomůže, pokud chcete, při výběru zásnubního prstenu, při organizaci zásnub, pomůže vám rezervovat hotel pro váš pobyt nebo romantickou večeři při svíčkách v jedné z luxusních restaurací, kdy vám mohou hrát na housle během vaší otázky, nebo rezervovat projížďku v kočáře.

Pokud se rozhodnete korunovat váš sen a mít také svatbu v Římě, naše agentura svatební koordinace bude ráda, že bude moci být vaším jediným dodavatelem pro celou organizaci. Podělíme se s vámi o naše zkušenosti získané v průběhu let od byrokratické části až po přípravu každého detailu, tak aby vaše zásnuby a svatba v Říme byly nejkrásnějšími dny vašeho života.