moje svatba v Rime

italiano english Moje svatba v Římě - Facebook Moje svatba v Římě - Linkedin Moje svatba v Římě - Instagram



Svatba během vánočních svátků v Římě

Svatba na Vánoce

Svatba během vánočních svátků je přáním mnoha párů, které milují slavnostní atmosféru Vánoc, kdy se rodiny blízké i vzdálené scházejí, aby společně strávily pár dní, obklopené nastrojenými stromky a mnoha barevnými světly, které okouzlí tuhle slavnostní chvíli.

Vánoční svátky v Itálii začínají 8. prosince, v den dell’Immacolata Concezione, kdy Papež položí věnec na sochu Madony, která se nachází na Piazza di Spagna v Římě a končí 6. ledna, kdy se slaví Epifania.

Vánoce se slaví každým rokem 25. prosince, jedná se o křesťanský svátek, kdy se slaví narození Ježíše Krista, ale také lidé jiné víry milují tento den, kdy se setkávají s blízkými a vyměňují si dárky.

Může být lepší období na oslavu svatby?


Proč mít svatbu právě na Vánoce v Římě?

Mít svatbu během vánočních svátků je především splnění touhy nevěsty a ženicha, je to nejkrásnější, nejromantičtější a nejbarevnější čas v roce, plný vůní, ale především cenných a hodnotných okamžiků a tradic. Oslavte svůj sňatek a líbánky v Římě, navštivte Colosseum, Castel S. Angelo, Piazza Navona, Pantheon, Piazza di Spagna, Fontánu di Trevi a mnoho dalšího!

V Itálii nemůžete mít svatbu 25. prosince a během adventních nedělí, které předcházejí tomuto dni, ale žádný strach běhen ostatních dnů, můžete korunovat váš sen a navždy spojit vaše dva životy v jeden a to buď civilním nebo církevním obřadem.

Ti, kteří se rozhodnou mít svatbu během vánočních svátků a chtějí církevní obřad v kostele v Římě, budou mít široký výběr z mnoha kostelů a bazilik, které v hlavním městě nechýbí, nebude obtížné vybrat ten, který se vám nejvíce líbí ... pokud bude ale rezervován v dostatečném předstihu!

Během vánočních svátků jsou školy zavřeny a mnoho společností a pracovních aktivit se na několik dní zastaví, takže manželé mohou oslavit svatbu za přítomnosti přátel a příbuzných, kteří mohou být bez pracovních závazků a mohou přijet do Itálie a zúčastnit se tak jak svatby tak i dovolené v krásném Římě.

Vánoce v ulicích hlavního města jsou plné aroma, pečených kaštanů a koláčků, které si můžete vychutnat spolu s dobrou horkou čokoládou; náměstí a ulice v centru města, jako jsou Via Condotti a Via del Corso, budou zářit světly a bohatou vánoční výzdobou v každém obchodě, to vše se může stát jedinečným a nezapomenutelným zážitkem během vašeho svatebního focení.

Právě v těchto slavnostních a neuvěřitelně fascinujících dnech , bude vaše svatba ještě více romantická, protože vašim vánočním dárkem bude spojení vašich životů. Vánoce znamenají „zrození“ a s manželstvím se zrodí nová rodina ... ta vaše!


Svatební místo a výzdoba

svatební dort

Volba svatebního místa během Vánoc se určitě liší od letní svatby pod širým nebem! V Itálii jak v prosinci tak i v lednu je zima, i když sníh je v Římě vzácný, ale i tak jsou zde teploty nízké a vzduch je chladný.

Takže svatební hostina bude jistě uvnitř, buď to nějaké fantastické vily, nebo historické budovy, v místnostech s freskami a s velkými otevřenými krby, možná s plápolajícím ohněm, nevyhnutelně zdobeným vánočním stromečkem a mnoha svíčkami, které vytvoří originální pohádkovou atmosféru.

Dominantní barvou bude červená, jako vánoční hvězda , bílá, která připomíná sníh a zelená jako vánoční stromky, přičemž nesmíme zapomenout na zlatou a stříbrnou, které doplníme do každé dekorace i na svatební stoly.

Ozdobné věnce a větve z jehličí budou součástí vaší svatební hostiny, stůl bude ozdoben červenými ubrousky, vánočními baňkami a vonnými svíčkami.

Na konci banketu vás bude očekávat svatební dort, nejlépe bílý na několik pater pokrytý cukrovou pastou a zdobený červenými bobulkami a červenými květy ... fantazii se meze nekladou tak, aby konečný efekt byl úžasný a elegantní.

V historickém centru Říma se nachází mnoho míst s panoramatickým výhledem na hlavní město a na Vatikán, krásné vily na známé ulici jako je Via Appia Antica, kde můžete oslavit vaší svatbu.

Pokud dáváte přednost pohádkovému hradu, stačí vyjet jen kousek z Říma a nabídneme vám různá řešení na základě počtu vašich hostů a dostupnosti místa.


Svatební šaty

Nevěsty velmi milují svatební šaty s výstřihem a to i v zimě, když je počasí trošku jiné než v létě. Není nutné mít šaty s dlouhým rukávem nebo až ke krku, můžeme je mít jak krátké tak dlouhé, jen nesmíme zapomenout na nějaký teplý přehoz nebo kožešinku, která nás určitě zahřeje. Vždyť přece jenom „ máme svatbu v zimě.“

Konečným nádechem budou doplňky jako je červená mašle v pase, červený plášť z umělé kožešiny, červené nebo bílé rukavice a červené střevíčky.

Velkou fantazii můžeme použít i na svatební účes nevěsty, červené stuhy nebo lesklé kamínky mohou být zapleteny do každého účesu ať zvolíme rozpušťěné vlasy, nebo sepnuté do drdolu.

Nezapomeňme na svatební kytici, která bude ve stejném stylu jako šaty nevěsty a to buď v červené, zelené nebo bílé barvě, jakož i celý zbytek svatební výzdoby bude s vánočním motivem.

Ženich se může rozhodnout pro červený damaškový oblek, alternativou může být tmavě modrý s červenou kravatou nebo motýlkem a korsáží může být malá vánoční hvězda nebo červené a bílé bobulky.


Pokud jste se rozhodli mít svatbu během vánočních svátků v Římě, neváhejte nás kontaktovat! Moje svatba v Římě uspořádá vaši svatbu a postará se o všechny aspekty celé organizace, od byrokratické části až po rezervaci kostela, hotelu, svatební dekorace a focení.

Pošlete nám e-mail nebo nám napište prostřednictvím formuláře, rádi vám splníme váš sen!